Background Image

Doneren

Steun onze missie met een donatie

Doneren


DONATIES:

Doneren kan op rekeningnummer BE87 0689 0664 6394 op naam van Challenge Day vzw.

Een donatie geeft op dit moment nog geen recht op een belastingvermindering.

ADOPT A SCHOOL :

Challenge Day is een stichting en probeert haar missie te bereiken vanuit deze organisatievorm. Wat veel mensen en bedrijven niet weten is dat er vele mogelijkheden zijn om ons daarin te ondersteunen.

Spreekt Challenge Day jullie organisatie aan? Passen wij bij jullie missie, visie, normen en waarden dan nodigen we jullie van harte uit om ons te steunen. Adopteer een school is een hele leuke mogelijkheid om maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Als je een school adopteert, draag je in één dag bij op sociaal en maatschappelijk vlak en een veilig schoolklimaat. Dat is belangrijk. Via Adopteer een school geef je leerlingen een school waarin ze zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelen. De jongeren die je helpt te bereiken zijn de volwassenen, moeders, vaders en werknemers van de toekomst.

Zoals één van onze scholen het formuleerde; wij willen niet alleen geschoolde vakmensen afleveren op de arbeidsmarkt maar ook mensen die stevig zijn, bewust zijn en die goede keuzes kunnen maken. Wij denken dat je je daarmee ook onderscheidt van anderen met dezelfde kennis.

Neem voor meer informatie contact met ons op.